Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Bobo »

https://www.facebook.com/aviacaosemnoca ... 086265485/" onclick="window.open(this.href);return false;

Дали го видовте истото што и јас?? :|
Ready to take photos!
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by karamba »

Bobo wrote:https://www.facebook.com/aviacaosemnoca ... 086265485/

Дали го видовте истото што и јас?? :|
Еее будал :lol:
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by karamba »

Глејте го видеово поготово Су-25-ките при крајот...брееј

http://www.youtube.com/watch?v=gDjnYyl7S8Q" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Bobo »

http://www.youtube.com/watch?v=CmesutTCYNE" onclick="window.open(this.href);return false;
Ready to take photos!
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

http://www.youtube.com/watch?v=_5i3XQrwwu0" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Samo za Karamba :)

http://www.youtube.com/watch?v=CmesutTCYNE" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=py1oB9Y4Xig" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33707
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

Image
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33707
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

Image
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by karamba »

dragan_mig31 wrote:Image
О мајстор, ти фаќа ли око новава шема на украинциве, оваа темнава на 24-кава напред? Пред некој ден Алвар стави од некоја Ми-8/17 исто вака фарбана? Темна некако а...
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by apo_bullseye »

karamba wrote:
dragan_mig31 wrote:Image
О мајстор, ти фаќа ли око новава шема на украинциве, оваа темнава на 24-кава напред? Пред некој ден Алвар стави од некоја Ми-8/17 исто вака фарбана? Темна некако а...
Незнам за вас, мене ич не ми фаќа око, личи ко во Paint да е правена, што знам еве макетариве нека дадат стручно мислење :D
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Искрено ружна до бесвест :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

http://www.youtube.com/watch?v=gubdtj-99e8" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests