Обука за стујардеси/стујарди

Овде може да пишувате се што ве интересира за стјуардесите и стјуардите.
Forum dedicated for cabin crew and their duties.
User avatar
Red
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 311
Joined: 21 Aug 2007, 17:44
Location: Прилеп

Post by Red »

Алекс грејт, ѕирни го линкот во постот над твојот.
No good deed goes unpunished.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 13259
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Ок видов..фала Ред
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
Baci
Падобранец
Падобранец
Posts: 1
Joined: 24 Jun 2009, 15:57
Contact:

Post by Baci »

Гледам дека темата е отворена поодамна па дали би можел некој да ми каже како оди обуката и дали уште ја има, а меѓу другото кој се условите за упис
фала :)
User avatar
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 826
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia
Contact:

Post by Falcon »

CAVOK wrote:Pa ozbilen sum...
Odelo mora dobro da ti stoi.
Sve je lako kad si mlad
svako odelo dobro ti stoji
svaka rana manje boli...


:wink:
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest