Аеромитинг "Аџи Тепе, Куманово-2003" (фотографии)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Аеромитинг "Аџи Тепе, Куманово-2003" (фотографии)

Postby z3dcf » 27 Oct 2006, 11:37

Еве некои слики кои ги најдов дома во албумите од аеромитингот во 2001год. ми се чини ако грешам поправите ме.

Бел Ух-1 и Бел-206

Image

Кинг Ер-200

Image

Су-25 во низок лет

Image

Су-25 и Ми-24

Image
z3dcf
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 60
Joined: 11 Sep 2006, 22:15

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron