Макета Bell UH-1H Huey македонско воздухопловство PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 16 Октомври 2006 09:07

Bell UH-1H

Во галеријата може да ја видите макетата Esci Bell UH-1H Huey 1:72 од македонското воздухопловство.

Погледни ја галеријата...