Аероклуб Скопје PDF Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2008 16:43
Аероклубот “Скопје“-Скопје
Ул.Теодосие Гологанов бр.24 Скопје 1000
Тел/факс
Председател: Дејан Саздовски моб.тел. 075 447378, e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Управник: Никола Давидов моб.тел. 070 305947, e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Воздухопловни дејности:
*воздухопловно моделарство
*падобранство
*едриличарство
*моторно летање
Спортски аеродром-“Скопје-Стенковец“-с.Бразда