Аероклуб Битола PDF Печати Е-пошта
Среда, 12 Ноември 2008 16:53
Аероклуб “Мирко Тодоровски“-Битола
ул.Иво Лола Рибар“ бр.4 Битола 7000
тел/факс 047 221001
Председател: Игор Божиновски 070 207642 
Управник: Васко Михалчев моб.тел- 070 734 621, e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
Воздухопловни дејности:
*воздухопловно моделарство
*ракетно моделарство
*летање на ултралесни летала
*падобранство
*едриличарство
*моторно летање
Спортски аеродром-“Битола“-с.Логоварди