Макета Mil Mi-24V македонско воздухопловство Печати
Петок, 13 Октомври 2006 16:31

 

Mil Mi-24VКако почеток на оваа секција од нашата страна, ви ја прикажуваме макетата Italeri Mil Mi-24V 1:72.

Погледни ја галеријата...