Макета 1:72 kp MiG-17 PF Печати
Понеделник, 20 Ноември 2006 17:13

Макета 1:72 kp MiG-17 PFОвој пат Драган ни ја објаснува постапката на правење MiG-17 PF. Неговото фарбање е извршено со четка, а во постапката на "дотрајување" е користен мрсен пастел.

Погледни ја галеријата...