Убај чупенца - во униформи

Неврзани работи кои и немаат баш многу врска со авијацијата.
Simple chit chat for things that may not really correspond with aviation.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by Bobo »

Image
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by alvarhanso »

Emma Stone, добар, овај... пилот. 8)
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by Bobo »

alvarhanso wrote:Emma Stone, добар, овај... пилот. 8)
Правно темата не разграничува дали тоа треба да биде чупе од служба или од било која професија..прибидејЧи това,амадманот за Ема ви се одбива разбираШ блажо :D
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by alvarhanso »

Абе не ми смета дали е пилот или не е, неќев да пишам коментар кој некој би го интерпретирал сексистички/шовинистички... ама ај чим си запнал. Emma Stone, добар, овај... комад! :)
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by karamba »

Две жени со сиски :)

Image
User avatar
МАРТИН
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1383
Joined: 02 Jun 2010, 07:40
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by МАРТИН »

Руска милиција
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42440
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by Iko »

Od 1-vi Mart, 2011-ta - vekje i zvanichno e "Policija na Ruskata Federacija" - odnosno, Ruska Policija...ne samo vo nazivot - i organizaciski e smeneta vo odnos na nekogashnata "Milicija"...
User avatar
МАРТИН
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1383
Joined: 02 Jun 2010, 07:40
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by МАРТИН »

Абре гледам дека на ракаво му пиши...ама некако појак ми е зборо милиција :D Милицајки хихихихи
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by karamba »

опасно око од сириските ратишта

Image
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42440
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by Iko »

Apla Photoshop...:lol:
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by alvarhanso »

Image
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by alvarhanso »

Image

Image

Image

Image
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by Scylla »

Последнава слика, чикава од десно:

- И тата би сине...
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Убај чупенца - во униформи

Post by karamba »

"Tampon" чета :twisted:

Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 13 guests