Learjet 60 на Република Македонија

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 23:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON
Contact:

Learjet 60 на Република Македонија

Post by BORG »

Rep. of Macedonia - Government Learjet 60

http://ca.youtube.com/watch?v=f2PVey8fuZc
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Avijaticar
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1870
Joined: 08 Aug 2007, 01:21
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Avijaticar »

Image
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33705
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by alvarhanso »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Bobo »

Да не зарѓа темава..

Image
Image
Image
Image
Ready to take photos!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Bobo »

Image
Image
Ready to take photos!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Bobo »

Image
Заебавајте се вие али ептен е лепотан авионов
Ready to take photos!
User avatar
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 826
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Falcon »

Не би било лошо кога би можеле да видиме неколку слики и од ентериерот на авиончето...
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by karamba »

Image

Image

Image
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by IgorMKD »

Топ фотографии :bravo:
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Bobo »

Image

Ептен е убава линија има
Ready to take photos!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3197
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Skopjeair »

Колку е стара сликава, човекот во заднина е градоначалник, не работи веке на аеродром
I fly BELL 206 when I am sober!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by Bobo »

Ептен добра птица
Ready to take photos!
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33705
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by alvarhanso »

Кој ѕвер е Gulfstream-ов (G550?) во позадина, Хипо и Чипо. :)
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by IgorMKD »

Во тој контекст збориме за авионче и авион во права смисла на зборот :D Не ми скоривај јадови, навлечен сум на G650 :twisted:

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33705
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by alvarhanso »

Ех, сеа и ти, G650 ти е crème de la crème во business jet категорија... тука негде со Dassault Falcon 7/8X кои исто ми се на листа кога B. Gates ќе ми ги остави парите во наследство. 8)
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33705
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Post by alvarhanso »

Што е онака исчаден?

Во Хрватска е ова?
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests