Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

filipv wrote:P-38 е најубавиот клипен авион во историјата на човештвото.

Mene ovie mi se epten ubavi za oko avioni

Image

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4547
Joined: 13 Dec 2017, 11:54
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by filipv »

Јак-3 е срцка и го има мојот длабок наклон.

Но, меѓу мене и Спитфаерот никогаш не пламна оганот на љубовта, не знам зошто.
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42440
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Iko »

Kako da plamne koga on e ogino-plukach...
User avatar
Makedon
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1450
Joined: 11 Jan 2011, 20:42
Location: Skopje, Macedonia
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Makedon »

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Bobo »

http://www.youtube.com/watch?v=WPx18bLxXQQ" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

Image
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by karamba »

Image
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Bobo »

Е ова е ниско!
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by karamba »

можеа веројатно уште мааалце пониско, високо е ова 8)

http://www.youtube.com/watch?time_conti ... e=emb_logo" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

Пониско, и ќе косеше трева. :)
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42440
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Iko »

Ili kje usisashe pesok, ko budalava:

http://www.youtube.com/watch?v=oKQiTUjHlQ4" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=m40KrrgYn7s" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
LeoRis
Падобранец
Падобранец
Posts: 13
Joined: 30 Mar 2017, 18:50
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by LeoRis »

Незнам дали ова се квалификува како низок прелет, ама е сепак интересно :)

https://twitter.com/redbull/status/1434 ... 180D182%2F

https://twitter.com/JoePompliano/status ... 180D182%2F
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest