Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4564
Joined: 13 Dec 2017, 11:54
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by filipv »

Во право си, фала, јас наседнав. :-)

https://hoaxeye.com/2017/09/07/low-flying/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by karamba »

dragan_mig31 wrote:Image
Па, па, па ова било весело :twisted:
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

http://www.youtube.com/watch?v=CAllUow3mRQ" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Canemakedonski »

http://www.youtube.com/watch?v=3IgzK0CEqXk&t=337s" onclick="window.open(this.href);return false;

Откаде овде на 5:27 Фуга Магистер?
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33707
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=Tz1hhx8yxyU" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4564
Joined: 13 Dec 2017, 11:54
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by filipv »

Canemakedonski wrote:Откаде овде на 5:27 Фуга Магистер?
Да не е приватњак? спортски, панорамски лет?

Знам дека една фирма од Флорида продава половни Фуга Магистри.
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Canemakedonski »

filipv wrote:
Canemakedonski wrote:Откаде овде на 5:27 Фуга Магистер?
Да не е приватњак? спортски, панорамски лет?

Знам дека една фирма од Флорида продава половни Фуга Магистри.
Веројатно е приватна и од неа веројатно го снимаат настанот. Само моја мисла
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33707
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

Image
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

https://www.facebook.com/10000545031224 ... 787152490/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/10000545031224 ... 767151792/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.facebook.com/10000545031224 ... 760487126/" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 36001
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4564
Joined: 13 Dec 2017, 11:54
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by filipv »

P-38 е најубавиот клипен авион во историјата на човештвото.
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 46048
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Iko »

Me-109G-6...ciganin je Švabski - 'al najlepši!
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33707
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by alvarhanso »

P-51 Mustang / Hawker Sea Fury
User avatar
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep
Contact:

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Post by Canemakedonski »

alvarhanso wrote:P-51 Mustang / Hawker Sea Fury
http://www.youtube.com/watch?v=VNTQSbvlutg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=TL0JxqTTlms" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests