Спектакуларно слетување

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by IgorMKD »

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=bs8MfTRVssE" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=7aydbBl6_W0" onclick="window.open(this.href);return false;

Да не цепидлачиме, вака така го слета. :)
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by IgorMKD »

alvarhanso wrote:http://www.youtube.com/watch?v=7aydbBl6_W0

Да не цепидлачиме, вака така го слета. :)
Седуштето секоја чест :bravo:
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12090
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by AlexGreat »

Авионов претпоставувам е отпишан?
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by IgorMKD »

Да, авионот е отпишан...

http://aviation-safety.net/wikibase/wiki.php?id=60101" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

Image
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=gqPhNCyrR-E" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1030
Joined: 24 May 2013, 20:32
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by Марко СВ.Н. »

http://www.youtube.com/watch?v=bHEG6b91dG8" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1030
Joined: 24 May 2013, 20:32
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by Марко СВ.Н. »

http://www.youtube.com/watch?v=7VvAozSN4ro" onclick="window.open(this.href);return false;

МАЈСТОР !! :bravo: :bravo:
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

Едно хладноратовскo за Дргаче. :)

http://www.youtube.com/watch?v=DwCAUepOIvE" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by dragan_mig31 »

alvarhanso wrote:Едно хладноратовскo за Дргаче. :)

http://www.youtube.com/watch?v=DwCAUepOIvE" onclick="window.open(this.href);return false;

Многу јака машина.Ме чека у 72 :)
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by karamba »

No, No, No,...perfectoo :)

http://www.youtube.com/watch?v=KPil-NAEgBw" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

Ushuaia, богами, ова е буквално на крај на светот. 8)
Алал вера на мајсторот, ја слета А340-ва за сите пари.
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=rDtzFmHN57s" onclick="window.open(this.href);return false;

vs.

http://www.youtube.com/watch?v=gF9n7ShkOJ0" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=sNcbdJJzTw4" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by karamba »

Секогаш занимливи за гледање се овие видеа, Б757-ците ми се многу интересни авиони, преку лето фрштат нагоре надоле накај Грција и Турција на ФР24 кога гледам, обавезно има по некој :)
Она погоре видеото со слетувањето со бочен ветар во Дизелдорф го сетив и јас лично со едно Б737-че на ЈАТ, го расфрла лево десно ко од хартија да беше, внатре крцкаат, пукаат тоа пластиките како да се возиш во воз до Велес упм :) прпа
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by IgorMKD »

Мое најнемирно слетување во зима на LWSK со F100 на Austrian Airlines... Не е страшно, ја тешиш девојката до тебе и оп на земја :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30748
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=hrYA2wysyoc" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Спектакуларно слетување

Post by karamba »

Ѕвер, како го изработе слетувањево профи, секоја чест :bravo:
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests