Спектакуларно полетување

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Спектакуларно полетување

Post by karamba »

Не е ладно уопште, тоа од времето така знае да напраи :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qlASw3QXRNM" onclick="window.open(this.href);return false;
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Спектакуларно полетување

Post by Bobo »

Мајнус 50 минимум е тука
Ready to take photos!
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14268
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Спектакуларно полетување

Post by karamba »

Громови :twisted:

https://www.youtube.com/watch?v=_m3Zfnfi-Hg" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests