Сите на куп

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Сите на куп

Post by Bobo »

http://www.youtube.com/watch?v=MFbwyYKz3i8" onclick="window.open(this.href);return false;
Ready to take photos!
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Сите на куп

Post by IgorMKD »

Одличен клип!
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
Зоран
Mодератор
Mодератор
Posts: 14550
Joined: 31 Jan 2008, 19:20

Re: Сите на куп

Post by Зоран »

И мене ми се допадна.
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33707
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Сите на куп

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=EhgYrY8fN-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Сите на куп

Post by Bobo »

Уф,симпатично видео.Него зашто сите авиони имаат различен приод толку на таа мала висина?Те некој полево,те некој подесно а богами има и некои летаат повисоко (miss app ) ваљда?

ps.Меко Љ
Ready to take photos!
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: Сите на куп

Post by Scylla »

Не верувам дека има толку missed, туку зависи кој авион како слетува, дали автоматско или рачно, изгледа како сончев ден па изгледа доста слетуваат на рака заради вежбање.
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Сите на куп

Post by Bobo »

http://www.youtube.com/watch?v=veXvDeRX_DA" onclick="window.open(this.href);return false;
Ready to take photos!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9727
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Сите на куп

Post by Bobo »

https://www.youtube.com/watch?v=rSPg3dj64gw" onclick="window.open(this.href);return false;
Ready to take photos!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests