Свети Николе од птичја перспектива

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
Vlat4enceto
Падобранец
Падобранец
Posts: 159
Joined: 16 Jul 2010, 22:30
Contact:

Свети Николе од птичја перспектива

Post by Vlat4enceto »

Па еве, после неколку дена монтажа и средување, конечно дојде и до МАФ. Уживајте :)
http://www.youtube.com/watch?v=ff-N8Tg__X0" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests