Во светот на фантазиите...

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4381
Joined: 13 Dec 2017, 11:54
Contact:

Во светот на фантазиите...

Post by filipv »

Image
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 41817
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Во светот на фантазиите...

Post by Iko »

Ne mu lichi nekako...bolje vaka:

Image

Image

Image
User avatar
James
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 8454
Joined: 30 Jun 2011, 17:07
Contact:

Re: Во светот на фантазиите...

Post by James »

Au, epten go lici Falconov bravos :bravo:
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests