Документарен филм за македонското воздухопловство

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.
Post Reply
User avatar
Director
Падобранец
Падобранец
Posts: 4
Joined: 05 Sep 2021, 22:56
Contact:

Документарен филм за македонското воздухопловство

Post by Director »

Здраво на сите на форумов јас сум старо/нов член, сакав да станам пилот, па сега сум филмски режисер. Во 30 години РМ немам видено документарен филм за военото и цивилно воздухопловство. Аматерски долги години пратам авијација и сметам дека то го заслужува мкд авијација.
Дали има некои што одлично ја познаваат историјата на нашата авијација (цивилна и воена).
ps. Било какви идеи и предлози се само во корист да се креира одличен документарец.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests