Утва-75 за FS2002/2004

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
Post Reply
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Утва-75 за FS2002/2004

Post by avijacijamk »

Еве линк за Утва 75 за Flight Simulator 2002/2004. Ја има и Битолската утва со регистрација Z3-DCH http://www.fsimcafe.com/Downloads/ShowD ... ductID=361
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 23:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON
Contact:

Post by BORG »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
User avatar
Pilot4e
Падобранец
Падобранец
Posts: 12
Joined: 28 Dec 2008, 12:04
Location: Битола
Contact:

Re: Утва-75 за FS2002/2004

Post by Pilot4e »

Ќе можи друг линк да ставите за превземање на утвата пошто овај линк не го најдува неможам да си ја земам.:(
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest