ScreenShot (Macedonia)

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

Бобо, кај ги најде овие хеликоптери, Ми-8/17 со македонско знаме...? :lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

Mojata 202 e daleku bolje (:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

бобо сам си ги праи...сеа ке го тргнам знамето...ЧАрлИ ми е У изработка
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

ааа затоа ли не се точни камуфлаживе...хаха...мала шала.
Бобо, ок е за почеток. Искрено, Ми-24 ти е подобра од Ми-8. Гледај прави ги пореално и ПОДИГНИ ги на интернет а не само да ни лупаш скрин-шутови.... :lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

До вечер ке ја препраам ми-17 а кај ми24 сум утнал на опашката нешо...2 ке ги средам...кој работи тој и грши.и петелот се симна од патката хахах
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23542
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

MK SU-25 wrote:Еве го ВАМ-203(мислам дека добри се камуфлажата и ознаките)

тапа е...
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

dragan_mig31 wrote:
MK SU-25 wrote:Еве го ВАМ-203(мислам дека добри се камуфлажата и ознаките)

тапа е...
Епа тоа има низ нетот...
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

Dragan samo da kritukval ccc
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23542
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

Bobo wrote:Dragan samo da kritukval ccc
не е критикување али стварно камуфлажите и ознаките врска немаат.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

ok ... :?
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

Z3-HHC Z3-HHB

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

Z3-HHC Z3-HHB

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

Z3-HHC Z3-HHB

Image
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

:bravo: уште јас со Ми-24 да ви дојдам :lol:
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

Еве јас со што летам деновиве: :lol:

Image

Image
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

Бобо, може да направиме некако авионов да добие наша шара и наши ознаки? :lol:
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23542
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Post by dragan_mig31 »

MK SU-25 wrote:Еве јас со што летам деновиве: :lol:
бреее ако више леташ су-25 земи локон флејминг клифс.ова се кладам дека има флајт модел како тјунирана цесна 172
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

може...па вчера те немаше на мсн да леткаме...
MK SU-25
Морнарички пилот
Морнарички пилот
Posts: 973
Joined: 09 Feb 2009, 21:57
Contact:

Post by MK SU-25 »

Bobo wrote:може...па вчера те немаше на мсн да леткаме...
Ме немаше. Цело време пред тоа бев на компјутер, после отидов филм загледав и толку. Инаку ги видов твоите скриншутови-одлични се :lol: . Ако сакаш вечерва може да летаме. :lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Post by Bobo »

Ако не идам у downtown може
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests