Flaming Cliffs 2.0

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
User avatar
Fulcrum
Падобранец
Падобранец
Posts: 5
Joined: 09 Jun 2009, 11:48
Contact:

Re: LockOn: Flaming Cliffs 2.0

Post by Fulcrum »

Основата е на англиски, а видов опција за избор помеѓу англиски и руски. Јас би сакал да изиграм некоја партија со вас, но не знам колку ќе се вклопам со играта бидејќи сум почетник :D
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: LockOn: Flaming Cliffs 2.0

Post by dragan_mig31 »

Fulcrum wrote:Основата е на англиски, а видов опција за избор помеѓу англиски и руски. Јас би сакал да изиграм некоја партија со вас, но не знам колку ќе се вклопам со играта бидејќи сум почетник :D

дојди покушај :) нема што да се мислиш :)
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Loaded_Dice
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1184
Joined: 04 Aug 2006, 22:48
Location: Skopje, MK
Contact:

Re: LockOn: Flaming Cliffs 2.0

Post by Loaded_Dice »

Не се секирај за искуство, ние го имаме доста ама одамна не сме играле, така да добро би дошла една партија деновиве за враќање во форма :lol:. За почеток би ти го препорачал МиГ-29 како најлесен за користење од тактички аспект, а за летање најдобар ти е Су-25 бидејќи има многу подобра физика од останатите.
User avatar
Loaded_Dice
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1184
Joined: 04 Aug 2006, 22:48
Location: Skopje, MK
Contact:

Re: LockOn: Flaming Cliffs 2.0

Post by Loaded_Dice »

А да, ќе заборавев да ти ја кажам и најбитната работа. Ако си по хеликоптерите со последнaта верзија е можно да се летаат заедно Ка-50 и Lock On на исти сервер ако ја имаш инсталирнао и DCS:BS.
User avatar
Fulcrum
Падобранец
Падобранец
Posts: 5
Joined: 09 Jun 2009, 11:48
Contact:

Re: LockOn: Flaming Cliffs 2.0

Post by Fulcrum »

А како да ве пронајдам, на кој сервер играте, кога играте и слично па ако можам ќе ве дружам :D
User avatar
Loaded_Dice
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1184
Joined: 04 Aug 2006, 22:48
Location: Skopje, MK
Contact:

Re: LockOn: Flaming Cliffs 2.0

Post by Loaded_Dice »

Пиши ми PM за да се договориме подетално, инаку обично играме на 104 бидејки таму има највеќе луѓе, ама во последно време нешто послабо
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Flaming Cliffs 2.0

Post by dragan_mig31 »

Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Flaming Cliffs 2.0

Post by dragan_mig31 »

денес падна опака партија со јуришна авијација.а-10 ки и су-25ки заедно + камов-50


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12090
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Flaming Cliffs 2.0

Post by AlexGreat »

Барам но неможам да најдам, некој проверен линк за Лок-он најосновната верзија. Ај ве молам ако имате дајте.
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests