LWSK-LWOH Z3-HHB

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

LWSK-LWOH Z3-HHB
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

Z3-HHC Over Skopje
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by Bobo »

LWSK-Solunska

Image
Image
Image
User avatar
perotaraba
Падобранец
Падобранец
Posts: 12
Joined: 24 Apr 2008, 17:55
Location: Кисела Вода
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by perotaraba »

Здраво друже...?
Гледам дека се уште си активен во летањето со помош на “симулатори“ но дали почна да креираш нови аеродроми или пак постоечките ги дотеруваш. Доколку се занимаваш со таа “хоби“ постапка тогаш и ја би се вклучил за да и двајцата ја подобриме “визуелната слика“ кога сме во Flight Simulators ( 2004 ili FSX )... Ако користиш Skype побарај СИНКО...
Поздрав : padobranec
Исклучиво летам по профисионални стандарди и за се, се косултирам со профи-пилоти...
User avatar
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje
Contact:

Re: LWSK-LWOH Z3-HHB

Post by kapetan_filip »

http://forum.avijacija.mk/viewtopic.php?f=1&t=5837" onclick="window.open(this.href);return false;
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest