Текстури за Фс2004

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8660
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Текстури за Фс2004

Post by Bobo »

Знае ли некој линкови за подобри и подетални текстури за фс2004?Подобра трева,нови дрва,подетални писти...
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests