War Thunder WW II аркада и воен симулатор

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
Post Reply
User avatar
flogger_bugger
Падобранец
Падобранец
Posts: 1
Joined: 11 Jan 2016, 23:25
Contact:

War Thunder WW II аркада и воен симулатор

Post by flogger_bugger »

здраво на сите,

кој сака да се придружи да предложам забавен симулатор (има и аркада за почетници) и компетитивна игра со авиони од 2ра светска војна. flight models-от на авионите се солидни, има многу авиони на избор од 5 нации поделени во нивоа од 1 до 5, прво ниво од двокрилци па се до првите млазњаци во 5-то ниво.
пред се ова е игра и е за забава, но има и full realism mode на одредени авиони и virtual cockpit што веќе почнува да наликува на по сериозните симулатори.

http://warthunder.com/en/registration?r ... e_16452954" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest