АТР 72 500-Flight one

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
Post Reply
User avatar
Kiko
Падобранец
Падобранец
Posts: 48
Joined: 15 Jun 2008, 19:23
Location: Prilep
Contact:

АТР 72 500-Flight one

Post by Kiko »

Никако да проработи GSна ILS прилаз не изработувам нешто како треба или ???
User avatar
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1030
Joined: 24 May 2013, 20:32
Contact:

Re: АТР 72 500-Flight one

Post by Марко СВ.Н. »

Напиши ги постапките што ги правиш па ќе видиме дали е грешката до тебе или до симулаторот :)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest