Мојата посета на Земуник

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
User avatar
KVARK
Политички комесар
Политички комесар
Posts: 3753
Joined: 06 Aug 2006, 23:39
Location: New Foxсиче!
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by KVARK »

AlexGreat wrote:а како гостин не си зедов за право да се шетам и да изигравам турист,сепак бев само во посета на брат ми, ако ме разбираш :)

Убаво ти стои Јастребот! :D
Останете желни за знаење! Останете несериозни!

Стив Џобс
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 12090
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

RATNI PLIJEN :P :P :P
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by IgorMKD »

AlexGreat wrote:Друже,извини сега ја видов пораката дури ... слики од Ер-тракторите и Канадерите не успеав да направам од проста причина што „не добив дозвола„ за тој дел од аеродромот. Односно бев во хангарите кај што ги чуваат 206-ките и ПЦ-9ките како и Злиновите.

Канадерите и Ер-тракторите беа малце подалеку, па како гостин не си зедов за право да се шетам и да изигравам турист,сепак бев само во посета на брат ми, ако ме разбираш :)
Разумем :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests