Мојата посета на Земуник

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Image
Last edited by AlexGreat on 05 Feb 2010, 19:00, edited 1 time in total.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Image
Image
Image
Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Еве дечки деновиве бев на Земуник кај брат ми да го видам на пракса, па ..ајв тејк да шат да се малку забавувам на свој начин :)
Се надевам дека ке ви се допаднат.
П.С Ете користам имејџсхак.
User avatar
Trpkovski Vladimir
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5732
Joined: 17 Jan 2008, 19:22
Location: Tetovo
Contact:

Post by Trpkovski Vladimir »

Image

За да се види последната фотка. :D
"Тонеме се подлабоко , моралот ни е на висина" - Извод од историскиот филм "Доброволци"
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Post by AlexGreat »

Хехехе да да :lol: :lol: :lol:
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Еве нешто ново..
останете така..пристигнуваат нови за 1-2ч.

Image

Image

Image

Image

Image

Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Еве го вториот дел,следи и 3.


Image

Image

Image

Image

Image

Image
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Дечки се надевам дека ви се допаднаа сликиве...а брат ми не го бива за сликање,а најголема замерка му дадов за Куб-от што го има сликано а е скриен од маслините :lol:

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re:

Post by Bobo »

AlexGreat wrote:Image
ми се свиѓа како е уреден
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by Bobo »

Бато близнак :bravo:
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Bobo wrote:Бато близнак :bravo:
Затоа е бато! :)
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Krila Oluje - http://www.krilaoluje.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Deckive se fantasticni,pravat probi sega za otvaranjeto na toj saemot za oruzje vo Split,bukvalno na 300m vozdusna linija od terasava letaat..na visina od 100m.FANTASTICNI SE!
User avatar
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 8783
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Re: Мојата посета на Земуник

Post by kocov »

Добри слики :D :D
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15381
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by IgorMKD »

Зашто немаш слики од АТ-802 и CL-415 авионите?
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9625
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Мојата посета на Земуник

Post by AlexGreat »

Друже,извини сега ја видов пораката дури ... слики од Ер-тракторите и Канадерите не успеав да направам од проста причина што „не добив дозвола„ за тој дел од аеродромот. Односно бев во хангарите кај што ги чуваат 206-ките и ПЦ-9ките како и Злиновите.

Канадерите и Ер-тракторите беа малце подалеку, па како гостин не си зедов за право да се шетам и да изигравам турист,сепак бев само во посета на брат ми, ако ме разбираш :)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests