Спотерска Акција LWSK

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 29932
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Спотерска Акција LWSK

Post by alvarhanso »

Денеска на Airliners facebook страната. :bravo:
http://www.airliners.net/photo/2512146/L/" onclick="window.open(this.href);return false;
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23527
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Спотерска Акција LWSK

Post by dragan_mig31 »

Фала фала на прво место беше за првите 24 часа а на 3то за задњите 48. :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8660
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Спотерска Акција LWSK

Post by Bobo »

dragan_mig31 wrote:Фала фала на прво место беше за првите 24 часа а на 3то за задњите 48. :D
Џабе ти е,ламбро те шие на мајавиејшн,ти текнува што ми е муабетот? :mrgreen:
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23527
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Спотерска Акција LWSK

Post by dragan_mig31 »

Да да не диши фотката башка врска нема ерлајнерс :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8660
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Спотерска Акција LWSK

Post by Bobo »

dragan_mig31 wrote:Да да не диши фотката башка врска нема ерлајнерс :D
:lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8660
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Спотерска Акција LWSK

Post by Bobo »

Image

Ми улета денес во објектив ..немав кај да ја ставам па тука решив.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests