Книга за Фотографија

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Книга за Фотографија

Post by Bobo »

Постои ли некоја книга/прирачник за добра фотографија?Се надевам и на некој друг му треба :lol:
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Книга за Фотографија

Post by dragan_mig31 »

Гугл постои увек :) ја така направив лајтбокс за сликање на макетиве :)
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Книга за Фотографија

Post by Bobo »

Англиски и Македонски може ,само не Бугарски :lol:
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests