Z3-HHC

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13629
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by karamba »

Знаев дека ќе го начекаш денес :bravo:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by Bobo »

Што ти прави 70-700 2.8 Браво. Ја направив иста ваква ама со раката на ..... низ прозор :lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by Bobo »

Иначе дебелиов у белото е Бошко од сител(спортскиот коментатор)
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by Bobo »

Мало олеснување после летање

Бошко мочка! :)

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by Bobo »

70-200 mislev pogore! (lapsus)

Dobar objektiv ti e toj
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by MaKoM »

Bobo wrote:Мало олеснување после летање
50 EVRA
UAAaaaaaa :evil: :evil: :evil:
...shoveling shits up the hill...
User avatar
KVARK
Политички комесар
Политички комесар
Posts: 3753
Joined: 06 Aug 2006, 23:39
Location: New Foxсиче!
Contact:

Re: Z3-HHC

Post by KVARK »

@ filipv

На ниво! :bravo: Стави ја на некоја од интернет базиве, мислам дека има материјал за да помине со позитивна рецензија.
Останете желни за знаење! Останете несериозни!

Стив Џобс
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests