Шапка & Летање

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Шапка & Летање

Post by Bobo »

Следуваат фотки од параглајдеристите кои беа на шапка зимава..незнам точна дата али мислам еден викенд после шарпланинскиот куп дека беше овој настан
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Шапка & Летање

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Шапка & Летање

Post by Bobo »

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Шапка & Летање

Post by Bobo »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
User avatar
vladen1979
Падобранец
Падобранец
Posts: 90
Joined: 20 Nov 2006, 14:23
Contact:

Re: Шапка & Летање

Post by vladen1979 »

#209 Се пријавува :)
Датумот беше точно на последниот ден од Шарпланински куп 2011!

Одлични фотки, БРАВО!

Плави неба
Не е небото граница, земјата е!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Шапка & Летање

Post by Bobo »

Поздрав до 209 :D

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8662
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Шапка & Летање

Post by Bobo »

Image
Image
Image
Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests