Експозиција од 490 минути

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Експозиција од 490 минути

Post by Scylla »

Другарче кој е професионален фотограф (индустриска фотографија) го сликал небото над Милано повеќе од 8 часа.

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8660
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by Bobo »

Добра слика,а и добар клип глеав пред малце (4000m) :mrgreen:
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by Scylla »

Bobo wrote:Добра слика,а и добар клип глеав пред малце (4000m) :mrgreen:
Сега ќе напишам една тема и за тоа :D
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9617
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by AlexGreat »

За ваква слика кај нашите аеродроми,мислам дека ке треба најмалце 80 часа,и тоа од двата заедно! :lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8660
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by Bobo »

AlexGreat wrote:За ваква слика кај нашите аеродроми,мислам дека ке треба најмалце 80 часа,и тоа од двата заедно! :lol:
Ова се Ѕвезди
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by igor_mk »

Bobo wrote:
AlexGreat wrote:За ваква слика кај нашите аеродроми,мислам дека ке треба најмалце 80 часа,и тоа од двата заедно! :lol:
Ова се Ѕвезди
:lol:
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 9617
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by AlexGreat »

Па ни ѕвезди кај нас ке нема толку - стандард јебига :lol: :lol: :lol:
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Експозиција од 490 минути

Post by Skopjeair »

filipv wrote:Инаку, може ќе ве интересира: Хабл прави експозиции од неколку месеци.
А која е целта на таква експозиција?
I fly BELL 206 when I am sober!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests