Спотинг на Тревисо, Италија

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Не се нај нај сликите, зашто сликав позади масни прозорци, тапа време, и Полицајци ме бркаа побрзо побрзо ама да ги видите барем! :lol:

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Cessna Citation X

Image
I fly BELL 206 when I am sober!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Bobo »

Добра табличка има Цеснава I-COOL
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Спотинг на Тревисо, Италија

Post by Skopjeair »

Чим имаш пари за таков авион имаш и за регистрација таква! :P
I fly BELL 206 when I am sober!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests