Униформи на стјуардеси

Овде може да пишувате се што ве интересира за стјуардесите и стјуардите.
Forum dedicated for cabin crew and their duties.
Post Reply
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Униформи на стјуардеси

Post by MaKoM »

Image
некаде од 1960 тите

Image
нема податоци.

Image
некаде од истокот

Image

Стјуардеси од филмот 5-тиот елемент
...shoveling shits up the hill...
User avatar
ACELERA
Падобранец
Падобранец
Posts: 29
Joined: 02 Apr 2007, 13:43
Contact:

Post by ACELERA »

Image
Авион цура!
User avatar
ACELERA
Падобранец
Падобранец
Posts: 29
Joined: 02 Apr 2007, 13:43
Contact:

Post by ACELERA »

Image
ова гарант е од 70-ите, а и бојава е у тој стил...бррррррр
Авион цура!
User avatar
ACELERA
Падобранец
Падобранец
Posts: 29
Joined: 02 Apr 2007, 13:43
Contact:

Post by ACELERA »

Image
ова е ептен убаво, и доста е веке од мене, :D [/img]
Авион цура!
User avatar
ATC@LWSK
Падобранец
Падобранец
Posts: 59
Joined: 27 Sep 2006, 23:09
Location: LWSK
Contact:

Post by ATC@LWSK »

Nine on the glide, have a nice ride,
Tower insight, one eighteen five
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

Штета ги нема на МАТ. :wink:
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
User avatar
ATC@LWSK
Падобранец
Падобранец
Posts: 59
Joined: 27 Sep 2006, 23:09
Location: LWSK
Contact:

Post by ATC@LWSK »

Ako imas sliki, prati mu gi na webmasterot, siguren sum deka kje gi objavi.
Nine on the glide, have a nice ride,
Tower insight, one eighteen five
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Post by avijacijamk »

ATC@LWSK wrote:Ako imas sliki, prati mu gi na webmasterot, siguren sum deka kje gi objavi.

Имам, меѓутоа проблем е во тоа што не се мои сликите, а незнам ни кој ги сликал. Па затоа треба да се тркне до МАТ и да ги сликнеме... :wink:
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest