Како да се стане стјуардеса

Овде може да пишувате се што ве интересира за стјуардесите и стјуардите.
Forum dedicated for cabin crew and their duties.
Post Reply
User avatar
dimitar
Падобранец
Падобранец
Posts: 2
Joined: 15 May 2007, 17:46
Location: sofia, prilep
Contact:

Како да се стане стјуардеса

Post by dimitar »

zdravo
imam bratucedka koja mn e zainteresirana da stane stujardesa.
pa ve molam ako nekoj znae nesto podrobno neka pise.
Ona zavrsuva sega sredno skolo.
odnapred blagodaram
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Post by Skopjeair »

Во моментов нашиот Воздухопловен Училишен Центар е во фаза на подготовка за обука на кабински персонал т.е стујардеси и стујарди. Очекуваме наесен да почне овој тип на обука кај нас . . . може дури и порано . . . Како и да е први ќе бидете известени . . .

@dimitar

за повеќе информациии контактирај ме на:

stefan@skopjeair.com.mk
I fly BELL 206 when I am sober!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest