Календар со стјуардесите на Рајан Ер

Овде може да пишувате се што ве интересира за стјуардесите и стјуардите.
Forum dedicated for cabin crew and their duties.
Post Reply
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Календар со стјуардесите на Рајан Ер

Post by Scylla »

Момци (а и девојки) ајде да исплакнеме малку очи. :)

Направен е календар со стјуардесите на Рајан Ер, ќе почне да се продава на нивните летови од наредната недела.

Мене неколку стјуардеси ми останаа на ум.

http://foto.delfi.lv/ru/album/2059/?page=1

Мене лично, тематиката и девојката кои ми се допаѓаат најмногу се прикажани на следнава фотографија:

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
ProMKD
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 718
Joined: 26 Jan 2007, 01:21
Location: Skopje, Makedonija

Post by ProMKD »

au au niskotarifna kompanija plus vakvi tetki da gledas?? Pa nekoj lugje plakjaat mnogu pari za vakvi tetki :lol:
User avatar
KVARK
Политички комесар
Политички комесар
Posts: 3753
Joined: 06 Aug 2006, 23:39
Location: New Foxсиче!
Contact:

Post by KVARK »

filipv wrote:Ех, за гледање можеш беспари какви сакаш. ;-)
Е да, дури и немора да си во авион. Седни негде на улица Мекедонија и тоа ти е тоа....
Останете желни за знаење! Останете несериозни!

Стив Џобс
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest