Македонски стјуардеси во Qatar Airways

Овде може да пишувате се што ве интересира за стјуардесите и стјуардите.
Forum dedicated for cabin crew and their duties.
Post Reply
User avatar
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 826
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia
Contact:

Македонски стјуардеси во Qatar Airways

Post by Falcon »

Сторија за Марија Клинчарска од Кочани - првата, или една од најпрвите македонски стјуардеси во Qatar Airways:

http://komarec.com.mk/poveke.php?Id=1827
User avatar
KSoze
Едриличар
Едриличар
Posts: 249
Joined: 30 Jul 2008, 17:47
Contact:

Post by KSoze »

Во денешениот број на дневник(09.03) има оглас за Qatar A., бараат луѓе за Cabin Crew.
brynner

Post by brynner »

KSoze wrote:Во денешениот број на дневник(09.03) има оглас за Qatar A., бараат луѓе за Cabin Crew.
Za onie koi imaat namera da se prijavat, na http://forum.avijacija.com.mk/viewtopic.php?t=2167 procitajte detali za posledniot pat koga QA regrutirase cabin crew od MK.
User avatar
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 826
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia
Contact:

Re: Македонски стјуардеси во Qatar Airways

Post by Falcon »

Ако сакате, можете Марија Клинчарска - стјуардесата на Qatar Airways да ја следите и на Твитер:
https://twitter.com/Mimicka87
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest