Оглас за вработување на кабински персонал

Овде може да пишувате се што ве интересира за стјуардесите и стјуардите.
Forum dedicated for cabin crew and their duties.
Post Reply
User avatar
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 13:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia
Contact:

Оглас за вработување на кабински персонал

Post by avijacijamk »

МОНТ ЕР ДОО - Скопје

Краен рок за пријавување: 07/12/2009

Email за контакт: tatjana.vasilevska@montair.mk

Потребни квалификации:
Англиски јазик
ССС
најмалку 19 години старост, пасивно знаење на уште еден странски јазик различен од Англискиот, способност за пливање


Montair
Авиокомпанија MOHT ЕР Д.О.О. на ден 01.12.2009 распишува конкурс за следново работно место:
КАБИНСКИ ПЕРСОНАЛ - СТЈУАРДЕСИ И СТЈУАРДИ ВО АВИОН
Основни услови:
- Најмалку 19 години старост
- Завршено средно образование
- Активно знаење на Англиски Јазик
- Пасивно знаење на уште еден странски јазик
- Добра здравствена состојба
- Македонско државјанство
- Способност за пливање
Посакувани способности:
- Комуникативност
- Знаење на Албански Јазик
- Отпорност на стресни ситуации
- Подготвеност на тимска работа
- Емоционална зрелост
- Одговорност по работата
- Пријатен физички изглед
Со пријавата кандидатите мора да достават:
1. Кратка биографија - CV
2. Фотокопија од лична карта
3. Фотокопија од пасош
4. Фотокопија од документите за завршно образование (минимум ССС)
5. 2 - фотографии од кои едната од целата фигура, и другата со формат како за пасош
Пријавите за конкурсот со доказите за исполнување на условите да се поднесат до 07.12.2009 и адреса : MOHT ЕР Д.О.О. ул: Истарска бр .33, (позади Олимписки Базен) 1000 Скопје. или на е-маил адреса: tatjana.vasilevska@montair.mk, со назнака „за конкурс“.
Задоцнетите пријави како и пријавите без докази и бараните услови нема да се разгледуваат.
Скопје 01.12.2009.
Премногу анализа доведува до парализа!!!
[url]http://www.avijacija.com.mk[/url]
brynner

Re: Оглас за вработување на кабински персонал

Post by brynner »

Bulgaria Air officially opens a vacancy for air-hostesses and stewards based in Sofia - 27.02.2012

With regards to the upcoming renewal of the fleet by introducing the first Embraer Е 190, оperated ever by a Bulgarian airline, we seek to employ:

FLIGHT ATTENDANTS, based in SOFIA

Flight attendants are responsible for the passengers’ and crew members’ safety onboard during flight (incl. medical first aid, if necessary), provide food & beverage & in-flight sales service on board.

For more information click here.

Image
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest