Се урна А320 во Карачи, Пакистан

Факти, причини и последици од авионските несреќи.
Facts, reasons and outcomes from aircrash investigations.
Post Reply
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33718
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Се урна А320 во Карачи, Пакистан

Post by alvarhanso »

Се урна пакистански патнички авион со 107 луѓе, падна меѓу куќи
https://www.mkd.mk/svet/vesti/se-urna-p ... ukji-video" onclick="window.open(this.href);return false;

Авионска несреќа во Пакистан, 97 загинати двајца преживеани
https://www.mkd.mk/svet/vesti/avionska- ... -fotovideo" onclick="window.open(this.href);return false;


http://www.youtube.com/watch?v=ieIiuQJYCEo" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=VmqSE2StoMQ" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=s5zd4VVmcW8" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33718
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Се урна А320 во Карачи, Пакистан

Post by alvarhanso »

http://www.youtube.com/watch?v=HEzolC5yP2c" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests