Се урна руски Бе-200 во Турција

Факти, причини и последици од авионските несреќи.
Facts, reasons and outcomes from aircrash investigations.
Post Reply
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 46056
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Се урна руски Бе-200 во Турција

Post by Iko »

Neka im e lesna zemja...Vechno Sini Neba! :(
User avatar
James
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14716
Joined: 30 Jun 2011, 17:07
Contact:

Re: Се урна руски Бе-200 во Турција

Post by James »

Rip sini neba.
User avatar
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4564
Joined: 13 Dec 2017, 11:54
Contact:

Re: Се урна руски Бе-200 во Турција

Post by filipv »

У пичку матер. Да загинеш спасувајќи други.

Нека им е вечна слава!
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 14269
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Се урна руски Бе-200 во Турција

Post by karamba »

Istovo go pomisliv sabajle i jas, da zagines spasuvajki drugi

Lesna im zemja
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests