Ембраер 195 на лет на Ер Србија удрил во светла

Факти, причини и последици од авионските несреќи.
Facts, reasons and outcomes from aircrash investigations.
Post Reply
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9729
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Ембраер 195 на лет на Ер Србија удрил во светла

Post by Bobo »

Језиво
Ready to take photos!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests