III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
Post Reply
User avatar
Дарко Д
Падобранец
Падобранец
Posts: 198
Joined: 27 Jan 2010, 13:14
Location: Куманово,Македонија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by Дарко Д »

Браво за Италијанецот кој дошол со својата мала Cessna.
[img]http://www.danasoft.com/sig/goko.jpg[/img]
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by karamba »

Додека чекаме некоја слика еве едно кратко видео
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=127582" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

све помина ок али Битолчани бре следеќи пут ставете патокази за од и до спотрскиот аердром.прв пут идевме и едвај го најдов.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by karamba »

dragan_mig31 wrote:све помина ок али Битолчани бре следеќи пут ставете патокази за од и до спотрскиот аердром.прв пут идевме и едвај го најдов.
Ај одмори малку,па разви го филмот и стај некое кадро ебаго :D
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by IgorMKD »

Мало внимание за сите оние кои од разни причини не беа во можност денес да дојдат во Битола... :D

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

IgorMKD wrote:Мало внимание за сите оние кои од разни причини не беа во можност денес да дојдат во Битола... :D

брејјј :)
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

еве нешто и од мене.немам сила поише да средуем.покасно или утре ќе поставам повише фотки.


Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by Bobo »

Сепак нешто бело плаво фалеше...
User avatar
Дарко Д
Падобранец
Падобранец
Posts: 198
Joined: 27 Jan 2010, 13:14
Location: Куманово,Македонија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by Дарко Д »

Bobo wrote:Сепак нешто бело плаво фалеше...
Чарли не учествуваше?
[img]http://www.danasoft.com/sig/goko.jpg[/img]
User avatar
Христијан
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 2749
Joined: 16 Sep 2009, 23:14
Location: Република Македонија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by Христијан »

Не.
The only easy day, was yesterday!
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by apo_bullseye »

Само требало ми-24-ката да носела НРЗ лансери по убаво ќе личи или пак потешко е со вооружување да прави акробации (празни лансерите валда не тежат многу)
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

http://www.youtube.com/watch?v=W3sJ-yUjcOs" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

http://www.youtube.com/watch?v=AOOZuVUv7Ls" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
leopard
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1986
Joined: 01 Feb 2009, 11:47
Location: Skopje
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by leopard »

Добро беше,кратко ама убаво............освен патоказите :D
Ан-2 беше најдобар padobranec
Клиповиве се закон.
Напред към комунизма
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

огромен поздрав до ВИП ТРАНСПОРТ СКВАДРОНОТ при Вингот на АРМ

Image
Image
Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

Image
Image
Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

Image
Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
kiksa_bt
Падобранец
Падобранец
Posts: 2
Joined: 09 Sep 2010, 19:43
Location: BITOLA
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by kiksa_bt »

ех.... MI-24.. шо машинае.. кој звук го вади :D
ама.. неубо само 2 хеликоптери беа донесени.. а јас за нив идев... лани 5 беа.. 3 армиски и 2 на МВР... :roll:
-Semper Etiam Ubique Superiores-
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

ајде бе дечки само ја ли да постирам фотки и видеа?па ве видов едно 50 души што снимавте и сликавте.


http://www.youtube.com/watch?v=lodcPGhLY_o" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28509
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: III меѓународен аеромитинг 18 -19 септември 2010

Post by dragan_mig31 »

http://www.youtube.com/watch?v=N4YkqmunmbU" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests