Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
$h@doW m@n
Капетан на B747
Капетан на  B747
Posts: 1240
Joined: 13 Feb 2009, 23:02
Location: Skopje

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by $h@doW m@n »

И зашто никој не го спомна стриптизот на паркингот?? 8) 8) 8)
Господ простува и на терористи... А наша задача е да им организираме средба со него. ЕСЗ-ТИГАР
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by apo_bullseye »

Еве мал придонес и од мене :)

Image

Image

Image

Image
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by apo_bullseye »

Image

Image

A-10 down :sluzim_narodu:
Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8648
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by Bobo »

А-10 Down rampamapmapamappp
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by apo_bullseye »

Bobo wrote:А-10 Down rampamapmapamappp
x4 :D
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by Skopjeair »

$h@doW m@n wrote:И зашто никој не го спомна стриптизот на паркингот?? 8) 8) 8)
Еве Бобо нека ја прикаже случката низ слики ...
I fly BELL 206 when I am sober!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8648
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by Bobo »

01

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8648
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by Bobo »

02

Image
User avatar
stef4o
Падобранец
Падобранец
Posts: 129
Joined: 12 May 2009, 00:26
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by stef4o »

eve gi slikite i od mene... pozdrav :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image
User avatar
rameen
Падобранец
Падобранец
Posts: 1
Joined: 14 Jan 2015, 19:40
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by rameen »

А да, прееска две цурици во комбинезони правеа промоција. :D
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Thunderbirds во Бугарија на 25 јуни 2011

Post by apo_bullseye »

rameen wrote:А да, прееска две цурици во комбинезони правеа промоција. :D
Да не користиш Internet Explorer? :D
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest