Падобрански Куп Куманово 2011

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

IgorMKD wrote:Пак 307?
Не кажаа ништо за тоа кој хели ке доаѓа утре.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Маестро Ели Крајчевска

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Идни пилоти но се надевам на Амерички Хели а не на овие ќумбиња

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Слика

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Мала подготовка

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Ели Крајчевска

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Слика

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Мала Грешка :D

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Брз Падобран

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Bobo »

Доста се.. :se_predavam:

Image
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by apo_bullseye »

padobranec :)
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 28508
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by dragan_mig31 »

Bobo wrote:Идни пилоти но се надевам на Амерички Хели а не на овие ќумбиња

ти си само за ќутек бобо.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Христијан
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 2749
Joined: 16 Sep 2009, 23:14
Location: Република Македонија
Contact:

Re: Падобрански Куп Куманово 2011

Post by Христијан »

Абе затоа ли 3-4 дена лета киликоптерот ааааа не сум знаел дека има Падобрански Куп ке отидев да гледам.Одлични слики Бобо. :D
The only easy day, was yesterday!
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest