Хелио-шоу Прага ( 2010 )

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
Post Reply
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Хелио-шоу Прага ( 2010 )

Post by igor_mk »

Со закаснување од една година добив слики ( сосема случајно ) од еден мој роднина кој живее во Прага од едно интертесно како што го викаат они хелио-шоу што се одржало во Прага изминатата година па мислам дека е добро да ги споделам фотките со Вас.

Image

Image

Image
Last edited by igor_mk on 02 Aug 2011, 15:12, edited 1 time in total.
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Хелио-шоу Пага ( 2010 )

Post by igor_mk »

Image

Image

Image
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Хелио-шоу Пага ( 2010 )

Post by igor_mk »

Image

Image

Image
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Хелио-шоу Пага ( 2010 )

Post by igor_mk »

Image

Image

Image
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Хелио-шоу Пага ( 2010 )

Post by igor_mk »

Image

Image

Image
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Хелио-шоу Пага ( 2010 )

Post by igor_mk »

Image

Image

Image

Image
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
igor_mk
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 454
Joined: 22 Sep 2006, 16:49
Location: Скопје - Македонија
Contact:

Re: Хелио-шоу Прага ( 2010 )

Post by igor_mk »

...и едно видео за крај .

http://www.youtube.com/watch?v=MwGh7FT5uxY" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolku poveke stari idei imas tolku poveke novi ke mozes da sozdades.
User avatar
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
Posts: 13735
Joined: 26 Jun 2009, 23:07
Location: Skopje,R.Makedonija
Contact:

Re: Хелио-шоу Прага ( 2010 )

Post by karamba »

Одлична фото репортажа :bravo:
User avatar
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 8783
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Re: Хелио-шоу Прага ( 2010 )

Post by kocov »

Autozirot ме бендиса :D
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest