1Век Бугарска авијација

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
User avatar
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 19:07
Location: Strumica R. Makedonija
Contact:

Re: 1Век Бугарска авијација

Post by MaKoM »

Jak wrote:Овој беше луд 100 %

Image

Image

Типот се вика Свилен Иванов, поранешен полковник од ВВС , се разбира сега е пензиониран, имам прилика да ги гледам многупати со неговото Pitts S-2B Special
авионче.
...shoveling shits up the hill...
User avatar
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје
Contact:

Re: 1Век Бугарска авијација

Post by apo_bullseye »

Ако не се лажам типов лани учествуваше и на аеромитингот во Битола.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 9129
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: 1Век Бугарска авијација

Post by Bobo »

apo_bullseye wrote:Ако не се лажам типов лани учествуваше и на аеромитингот во Битола.
И јас така мислам
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests