Аеромитинг Батајница 2012

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.
Post Reply
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 29915
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by alvarhanso »

Навистина одлична. Секоја чест! :D
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
Posts: 8648
Joined: 26 Oct 2007, 21:16
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by Bobo »

Добар апарат+добар објектив+Добар фотограф=сликите од погоре! :mrgreen:
User avatar
cyber2smile
Спортски пилот
Спортски пилот
Posts: 333
Joined: 26 Dec 2008, 10:57
Location: Скопје
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by cyber2smile »

поздрав и благодарност до МАФ екипата која ни доближи атмосфера од батајница
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15381
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by IgorMKD »

Благодарност и од мене со песнава со која ама баш посебно си го поздравувам брат Трпе :D

http://www.youtube.com/watch?v=XnbVuMKW3mE" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Trpkovski Vladimir
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 5732
Joined: 17 Jan 2008, 19:22
Location: Tetovo
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by Trpkovski Vladimir »

Па знаев дека другите ќе поставуваат авиони, така јас се погрижив за „авионите“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Тонеме се подлабоко , моралот ни е на висина" - Извод од историскиот филм "Доброволци"
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15381
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by IgorMKD »

Добра фотка!!!
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 23498
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Аеромитинг Батајница 2012

Post by dragan_mig31 »

За тие што не беа

http://www.youtube.com/watch?v=pbVxs4oc ... ture=share" onclick="window.open(this.href);return false;
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest