Гага книги

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Гага книги

Post by IgorMKD »

118 страни за обожаватели на heavy metal како Iko и Драган - Дража Михајловиќ :D

Image

http://turbobit.net/c9qotcmdkmxa.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42431
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Гага книги

Post by Iko »

"Soviet Military Power - 1982"

http://www.scribd.com/doc/46474734/Sovi ... Power-1982" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15400
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Re: Гага книги

Post by IgorMKD »

Браво Ико, какви спомени бидат овие книги... Неверојатно беше чуството на почетокот на деведесетите кога овие книги почнаа да стануваат достапни и на нашиве простори. Тогаш им се дивев на книгите и се радував да ги држам во рака, денес дел од нив ги имам дома... :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
User avatar
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
Posts: 8783
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Re: Гага книги

Post by kocov »

Руски линкови сакате за безплатни книги сакате ??
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest