Магазинот Flight International 2009 година, новите изданија

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Магазинот Flight International 2009 година, новите изданија

Post by Scylla »

Најстариот воздухопловен магазин кој пишува за темите од цивилната, воената, бизнис и вселенската авијација. Место каде се читаат настаните, новостите и сите останати интересни работи од воздухопловството. Место на еден куп огласи за речиси сите професии од оваа област. Еве го првото издание од 2009 година кое излезе пред неколку дена.

6-12 јануари

http://rapidshare.com/files/180131550/F ... 1_2009.pdf
Last edited by Scylla on 10 Jan 2009, 17:27, edited 1 time in total.
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Пред 2 дена излезе новиот број, 13-19 јануари 2009. Повелете видете го.

http://rapidshare.com/files/182538564/F ... 1_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Еден час по полноќ на 20 јануари јас веќе го имам за вас изданието од 20 јануари. :) Се надевам ќе ви се допадне.

http://rapidshare.com/files/186172237/F ... 1_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Flug
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 518
Joined: 19 May 2007, 17:42

Post by Flug »

Jas simnav eden broj i nekako mi se vide kako gola voda. Mnogu reklami, mnogu sliki a malku info. Nekako mi lici deka e globalen trend da ima mnogu skapa hartija vo spisanijata za avioni a da ima mnogu malku info. Spisanievo poveke lici na slikovnica.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Па претежно најголем дел има информации од цивилната авијација и огласи за работа. Јас редовно го листам...

Новиот број од 27 јануари 2009 година.

http://rapidshare.com/files/189815423/F ... 1_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Новиот број излезе на 3 февруари 2009, еве го линкот.

http://rapidshare.com/files/193015072/F ... 2_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Новиот број од 10 февруари 2009 година.

http://rapidshare.com/files/196067381/F ... 2_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Вчера излезе новиот број 17 февруари 2009.

http://rapidshare.com/files/198877430/F ... 2_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Новиот број од 24 февруари 2009 година.

http://rapidshare.com/files/201720952/F ... 2_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Последниот број 3 март излезе денес.

http://rapidshare.com/files/204513302/F ... 3_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Еве го денешниот број.

http://rapidshare.com/files/210050768/F ... 3_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Денешното издание, 24 Март 2009 година.

http://rapidshare.com/files/212680777/F ... 3_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Еве го денешното издание.

http://rapidshare.com/files/218258047/F ... 4_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
Posts: 15436
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје
Contact:

Post by IgorMKD »

Браво бе Scylla :lol: Побрз си од британската пошта, секогаш го гледам FI во PDF, благодарение на тебе, пред да го дибијам истото по пошта. Thanks!
User avatar
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
Posts: 3197
Joined: 12 Oct 2006, 10:23
Contact:

Post by Skopjeair »

IgorMKD wrote:Браво бе Scylla :lol: Побрз си од британската пошта, секогаш го гледам FI во PDF, благодарение на тебе, пред да го дибијам истото по пошта. Thanks!
Ke im ja upropastis reklamata za Royal Mail .... :D :D :D
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

:sluzim_narodu:
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Еве го денешниот број од 14 Април 2009 година.

http://rapidshare.com/files/221333736/F ... 4_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Post by Scylla »

Половина час пред 21-ви април, јас веќе го имам утрешниот број. :) Повелете прочитајте го.

http://rapidshare.com/files/223720468/F ... 4_2009.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest