Авиокомпаниите по Втората Светска Војна

Научни трудови и литературни дела од професионалната авијација.
Science and literature materials from professional aviation.
Post Reply
User avatar
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 03:21
Location: Лозана
Contact:

Авиокомпаниите по Втората Светска Војна

Post by Scylla »

Книга посветена на авионските компании по втората светска војна.

http://rapidshare.com/files/191173914/A ... e_1946.pdf
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
User avatar
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
Posts: 13296
Joined: 05 Mar 2009, 22:18
Contact:

Re: Авиокомпаниите по Втората Светска Војна

Post by AlexGreat »

Има некој резервен линк бидејќи тука веќе ги нема?
Svi ruski ratni ciljevi biće ostvareni, ali postepeno. Pošto se postepeno i menjaju.
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests